Vyrazte na Velkou pardubickou zvláštním vlakem v retro stylu

Vlakem na 133. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou? Není problém. V neděli 8. října bude z Prahy hl. n. vypraven zvláštní vlak, který se zastávkou ve stanici Nymburk hl. n. dopraví fanoušky dostihů a Velké pardubické až na zastávku Pardubice – Závodiště.

V případě zájmu je možné zastavit i v některé z nácestných stanic. Vlak vypraví společnost KOS Transportation, která se mimo jiné zaměřuje na jízdy zvláštních historických vlaků do zajímavých destinací.

Z Prahy bude vlak vyjíždět pět minut před půl devátou a krátce po desáté hodině bude v Pardubicích. Zpět bude odjíždět v 17:00 hod. Jízdenky jsou prodávány ZDE, kde také najdete ceny jízdného a další informace. Ve vlaku zůstávají zachovány slevy pro děti a seniory a je povinně místenkový. Ve vlaku bude zajištěn palubní servis s prodejem nápojů, pro cestující v 1. třídě je v ceně jízdenky jeden nápoj zdarma. Plné zpáteční jízdné z Prahy je 450,- Kč za dospělého, z Nymburku za 350,- Kč. Výhodné jsou ceny jízdného pro rodiny.

Jízdenka není vstupenkou na 133. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou. Tu je nutné zakoupit buď za zvýhodněnou cenu online ZDE, případně na pokladně závodiště v neděli 8. října.

Přejeme Vám šťastnou cestu a příjemnou zábavu! 

JÍZDNÍ ŘÁD  
PRAHA – PARDUBICE       
Praha hl. n. 8:25 hod.
Nymburk hl. n. 9:05 hod.
Pardubice, závodiště 10:15 hod.
   
PARDUBICE – PRAHA  
Pardubice, závodiště 17:00 hod.
Nymburk hl. n. 18:10 hod.
Praha hl. n. 18:50 hod.